Suşehri Bbp İlçe Başkanı Tokgöz, İstifa Eden Meclis Üyesine Tepki Gösterdi

Suşehri Bbp İlçe Başkanı Tokgöz, İstifa Eden Meclis Üyesine Tepki Gösterdi
30 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nden belediye meclisi üyesi adayı olan ve belediye meclis üyeliğine seçilen Zikrullah Akpınar partisinden istifa ettiğini açıklamasının ardından Büyük Birlik Partisi Suşehri İlçe Başkanı Hakkı Tokgöz tepki g

- 30 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nden belediye meclisi üyesi adayı olan ve belediye meclis üyeliğine seçilen Zikrullah Akpınar partisinden istifa ettiğini açıklamasının ardından Büyük Birlik Partisi Suşehri İlçe Başkanı Hakkı Tokgöz tepki gösterdi.

Konu hakkında açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Suşehri İlçe Başkanı Hakkı Tokgöz, “Zikrullah Akpınar Büyük Birlik Partisi’nin oylarıyla belediye meclis üyesi seçilmiştir. Partimizden istifa etme nedenini ise genel merkezin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemesinden dolayı böyle bir karar aldığını beyan etmiştir. Fikir alışverişi yapmadan ferdi hareket etmesi Partimizin prensiplerine uymamıştır. Umarım Büyük Birlik Partisi’nin oylarıyla seçilip başka bir partiye geçmemesidir. Yaptığı şey etik olmamakla birlikte partimizden istifa ediyorsa meclis üyeliğinden de istifa etmesidir. Çünkü o hak Halk tarafından Büyük Birlik Partisi’ne verilmiştir. Eğer ki istifa gerekçesi başka bir partiye geçmek ise o zaman seçimlerden önce o parti adı altında girmeliydi” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.