Suşehri’nde Tkdk Hakkında Muhtarlar Bilgilendirildi

Suşehri’nde Tkdk Hakkında Muhtarlar Bilgilendirildi
Tarımı ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Sivas İl Koordinatörlüğü proje birim amiri Mahmut Şahin Suşehri mahalle ve köy muhtarlarını bilgilendirme toplantısı düzenledi.

- Tarımı ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Sivas İl Koordinatörlüğü proje birim amiri Mahmut Şahin Suşehri mahalle ve köy muhtarlarını bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Suşehri Halk eğitim merkezi konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında muhtarları hibe konusunda bilgilendiren Proje Birim Amiri Mahmut Şahin, “TKDK, tarımsal işletmelerin yeniden yapılandırılması ve topluluk standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar kapsamında artık traktör alımına da destek veriyor. Açık veya yarı açık ahırların, ağılların inşası, genişletilmesi, ağılların modernizasyonu, süt sağım ve depolama odaları, depo binaları, makine garajları ile sınırlı olmak kaydıyla tarımsal binaların inşası veya yenilenmesi gibi yapım işleri desteklenmektedir. Arıcılık, Büyükbaş Küçükbaş hayvancılık, meyve sebze, balıkçılık, et ve süt üretimi, mezbahana yapımı gibi tarımda her türlü işlerde hibe destekli programlarımız mevcut.”dedi.

Toplantıya, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

SUŞEHRİ’NDE TKDK HAKKINDA MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.