Suudi Prensin Marmaris Sevdası

Suudi Prensin Marmaris Sevdası
Marmaris tatiline devam eden Suudi Arabistan eski kralı Abdullah’ın yeğeni ve iş adamı Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz El Suud, dün gece bir restoranda yemek yedikten sonra sahilde 5 kilo...

Marmaris tatiline devam eden Suudi Arabistan eski kralı Abdullah’ın yeğeni ve iş adamı Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz El Suud, dün gece bir restoranda yemek yedikten sonra sahilde 5 kilometre yürüyüş yaptı. Prensin temposuna yetişmekte korumaları bile güçlük çekti.

Türkiye’nin gözde turistik ilçesi Marmaris’e 86 metre uzunluğundaki ’Kingdom 5KR’ isimli mega lüks yatıyla tatile gelen Suudi Prens, dün gece saatlerinde Marmaris Yatlimanı’na geldi. Gazetecilere görüntü ve fotoğraf aldırmayan korumalar, restoranın etrafında kuş uçurtmadı. Abdülaziz el Suud ve beraberindekiler, bir gün önceden rezervasyon yapılan kafede bir süre zaman geçirdi. Çay ve meşrubat içen Prens, mevsim meyveleri ve kuru yemiş yedi. Abdülaziz el Suud’un kafeye bin 500 dolar hesap ödediği öğrenildi.

Gazetecilerin görüntü ve fotoğraf çekmesini istemeyen Abdülaziz el Suud, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı oldu. Prens, kafe çalışanları ve müşterilerin birlikte fotoğraf çektirme isteklerini ise geri çevirmedi.

SAHİLDE YÜRÜYEN PRENS TEMPOSUYLA ŞAŞIRTTI

Daha sonra sahil yolunda yaklaşık bir saat yürüyüş yapan 60 yaşındaki Prensin hızlı temposu karşısında korumalarının bile zorlandığı gözlendi. Yaklaşık 5 kilometreyi 1 saatte yürüyen El Suud, daha sonra otobüse binerek Hisarönü Körfezi’nde demirli olan yatına geri döndü.

Abdülaziz el Suud’un Marmaris tatilinin birkaç gün daha süreceği öğrenildi.

PRENS DÜN GECE EĞLENDİĞİ BİR RESTORANDA KENDİSİNE İLGİ GÖSTEREN  VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.