Taban siyaseti yapacağız

Taban siyaseti yapacağız
7 Haziran seçimleri ile Ak parti listesinden Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Dilipak Maraş Gündem’i ziyaret etti

7 Haziran seçimleri ile Ak parti listesinden Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Dilipak Maraş Gündem’i ziyaret etti

Kahramanmaraş kamuoyunun Ak Parti teşkilatının çeşitli kademelerinde yaptığı görevleriyle tanıdığı Uğur Dilipak, Milletvekili seçildikten sonra Kahramanmaraş’a gelerek Maraş Gündem’i ziyaret ederek Gazeteci Mehmet Taş ile gündemi değerlendirdi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl yönetiminde çeşitli görevler yaptıktan sonra Milletvekili aday adayı olan ve İl Başkanlığı seçimlerinde görev almayan Uğur Dilipak, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde partisinden 5. Sıra milletvekili adayı olmuştu. Ak Parti seçimlerde 6 Milletvekili kazanmış, Uğur Dilipak da milletvekili seçilmişti.

23 Haziranda TBMM’de yemin töreninden sonra seçim bölgesi olan Kahramanmaraş’a gelen Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş kamuoyunun etkili figürlerinden biri olan Maraş Gündem’i ziyaret ederek Gazeteci Mehmet Taş’a açıklamalarda bulundu.

KAHRAMANMARAŞ’TA TABAN SİYASETİ YAPACAĞIZ

Ak parti kurulduğu ilk günden bu yana Kahramanmaraşlının takdir ve teveccühünü kazanmıştır.

Her girdiğimiz seçimde Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy veren ve en son seçimde de Türkiye üçüncüsü olduk. Bize oy veren ve vermeyen bütün Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum diyen Dilipak açıklamalarını şöyle sürdürdü.

“Kahramanmaraşlıya teşekkür ediyoruz. Her zaman bizi ve partimizi bağırlarına bastılar. Ak Parti teşkilatları ile birlikte uyum içinde çalışarak taban siyaseti yapacağız. Görevli olmadığımız bütün zamanlarda Kahramanmaraş’ta olacağız. Halkımız ile iç içe bulunacağız.

Bize düşen büyük sorumluluğun farkındayız. Allah milletimize hizmet yolunda bir imkân verdi. Bu imkânı en iyi şekilde kullanmak ve Kahramanmaraşlıya hizmet etmeyi hedefliyoruz. Cep telefonlarımız açık olacaktır. Danışmanlarımız vatandaşlarımızın taleplerini düzenli bir şekilde alacaklar ve bizlerde bunları çözebilmek için çaba ve gayret göstereceğiz. Allah utandırmasın çıktığımız bu yolda bizi muzaffer eylesin” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.