Tahir Hoca Aday Adaylığını Açıkladı

Tahir Hoca Aday Adaylığını Açıkladı
Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Akgemci, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde, büyükşehir belediye başkan adayı olduğunda, her üç evden birinin oyunu aldıklarını yineledi, bu ekiple, bu kadro ile bu partililerle yeniden destan yazmak için yola çıktığını s

2014 yerel seçimlerinde MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan ancak seçimi kazanamaması üzerine tekrar Seluk Üniversitesi’ndeki görevine dönen Prof. Dr. Tahir Akgemci belediye seçimlerinde kullandığı “ellerini göğsünde bağlamış” fotoğrafının yer aldığı afişi yeniden gündeme getirerek, bu kez milletvekili aday adayı oldu.

MHP Kahramanmaraş il binasındaki aday adaylığı açıklamasında ilk sözü alan İl başkanı Süleyman Öner oldu. Başkan Öner, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını, hepsinin de birbirinden değerli isimler olduğunu belirterek; “Türkiye yıkım üzerine yıkım yaşıyor. Devlet, millet ve kültürel miraslar linç ediliyor. Dinamik, atılgan ve cesur kadro çok şükür iş başında. Bu seçimin galibi MHP olacaktır” dedi ve tüm aday adaylarına başarılar diledi.

 Prof.Dr. Tahir Akgemci ise, önce davanın yanında olan tüm dostlarını, partililerini selamladı, bu kadro ile destan yazılacağını söyledi. Akgemci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için, aday adayı kimliği ile evinde, yuvasında olduğunu belirterek, bu dönemde aday adayı olmanın ciddi bir mesele olduğunu ifade etti, sonra da, “Bizim derdimiz Türkiye, bizim derdimiz Kahramanmaraş. Bu kentin bir evladı, sorunlarını bilen bir partili olarak, üstelik de Türkiye ciddi bir zaman tünelinden geçerken, ülkenin kaderini kimseye teslim etmeye niyetimiz yok” diye konuştu.

 Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Akgemci, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde, büyükşehir belediye başkan adayı olduğunda, her üç evden birinin oyunu aldıklarını yineledi, bu ekiple, bu kadro ile bu partililerle yeniden destan yazmak için yola çıktığını sözlerine ekledi.

tahir-akgemci-8.jpg

 BASINDAN İLGİNÇ BİR SORU

 Daha sonra ise basının sorularına geçildi. Söz alan Birleşik Basın Birliği (BBB) mensubu bir gazeteci; “Sayın hocam biraz önceki konuşmanız sırasında (Kahramanmaraş’ta yaklaşık bir yıl önce başkan adayı iken ne konuşuluyor ve ne problemler varsa aynen şimdi de duruyor. Yani pek değişen bir şey yok) dediniz. Madem değişen bir şey yok ise, sizin afişleriniz de geçen yıl ile aynı. Aynı fotoğraf ve aynı dizayn. Sözleriniz ile sizin uygulamanız bir tezatlık oluşturmuyor mu ve siz neden fotoğrafınızı değiştirmediniz?” sorusuna ise daha önceden tahmin edildiği gibi Akgemci, şu cevabı verdi: “Benim geçen yıl belediye başkan adaylığımda kullandığım afişi yine aynen kullanmamın sebebi; belleklerde bu şekilde yer ettiğimden dolayıdır ve bilinçli olarak kullandık. Fotoğrafta ellerimi göğsümde bağlamamın nedeni ise eleştirildiği gibi diyaloğa kapalı olmamı değil de kendime olan güvenimi göstermektedir.”

tahir-akgemci-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.