Tahliye Edilen Park Cuma Günü Hizmete Giriyor

Tahliye Edilen Park Cuma Günü Hizmete Giriyor
Bilecik Belediyesi tarafından yenileme projesi kapsamında tahliye edilen park, önümüzdeki günlerde yeniden hizmete giriyor.Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan ve 20 senedir Mustafa Öksüz...

Bilecik Belediyesi tarafından yenileme projesi kapsamında tahliye edilen park, önümüzdeki günlerde yeniden hizmete giriyor.

Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan ve 20 senedir Mustafa Öksüz tarafından işletilen belediyeye ait Kültür Sitesi Aile Çay Bahçesi, mahkemenin vermiş olduğu “Tahliye” kararının ardından geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Bu tahliye ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı en kısa zamanda parkı yeniden açacağı belirtmişti. Parkta yapılan çalışmalar ardından parkın 5 Haziran Cuma günü hizmete gireceği ve işletmeciliğini ise Bilecik Belediyesi’nin yapacağı bildirildi. Belediye tarafından işletilecek parkta vatandaşa piyasadan daha uygun fiyatlara hizmet verileceği belirtildi.

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLEME PROJESİ KAPSAMINDA TAHLİYE EDİLEN PARK, CUMA GÜNÜ BELEDİYE TARAFINDAN İŞLETİLMEK ÜZERE HİZMETE GİRİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.