Tahmazoğlu: “Ramazan Bayramınız Kutlu Oslun”

Tahmazoğlu: “Ramazan Bayramınız Kutlu Oslun”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

- Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumsal birlikteliğimiz ve beraberliğimizi pekiştiren, atmosferiyle dünyalarımızı güzelleştiren bir Ramazan ayını daha Milletçe idrak etmiş, birlik ve beraberliğimizi gösterme imkanını veren bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar. Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır ve bayındır kılan insandır. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Bu inançla, bu cennet vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Ayrıca Gaziantep’imiz ve Türkiye’nin dört bir köşesinde yaşayan 7’den 77’ye tüm Aziz Milletimizin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, huzurlu ve mutlu güzel bir şekilde ulaşmanız dileğiyle hayırlı bayramlar diliyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.