Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Öldü

Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Öldü
Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Keşan yönüne gelen Faik Uzum (32) yönetimindek...

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Keşan yönüne gelen Faik Uzum (32) yönetimindeki 22 PK 734 plakalı otomobil, yol üzerinde bulunan kavşağı geçtikten sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kavşağın refüjüne çarptı. Daha sonra karşı şeride geçen ve ters dönen otomobil, yoldan çıkarak tarlalık alana uçtu. Yoldan geçen araçların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, kazada başından aldığı darbe ile ağır yaralanan Faik Uzum’u, Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Durumu ağır olan Uzum, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Keşan Devlet Hastanesi morgunda cumhuriyet savcısı tarafından incelemesi yapılan Uzum’un cenazesi daha sonra ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan kaza sırasında otomobilin arka tarafından bulunan iki lastiğin de koptuğu gözlendi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, Uzum’un evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

EDİRNE'NİN KEŞAN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, TAKLA ATAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.