Tam 42 Yıldır Çifteler'de Esnaf Oda Başkanlığı Yapıyor

Tam 42 Yıldır Çiftelerde Esnaf Oda Başkanlığı Yapıyor
Eskişehir Çifteler İlçesi Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Rahim Kökten, tam 42 yıldır Çifteler Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanlığını sürdürüyor.

- Eskişehir Çifteler İlçesi Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Rahim Kökten, tam 42 yıldır Çifteler Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanlığını sürdürüyor.

Kooperatif başkanlığına 1972 yılında seçilen 1937 yılı Çifteler doğumlu Rahim Kökten, ayrıca 1980 yılında seçildiği Çifteler Esnaf Odası Başkanlığı görevini de diğeri ile beraber yürütüyor. Son olarak bu yıl yeniden Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Rahim Kökten, bu görevini 4 yıl daha yapacak.

Çifteler Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimlerinin gelecek yıl yapılacağını belirten Rahim Kökten, kendisini ilçe halkının çok sevdiğini belirterek, gelecek yıl da büyük ihtimalle esnaf tarafından aday gösterileceğini, bir dört yıl daha görevini sürdüreceğini söyledi. Genellikle makamında durmadığını söyleyen başkan Rahim Kökten, kafasında yazlık şapkası ve kara gözlükleriyle kahvelerde bile Çiftelerli esnafların sorularıyla yakından ilgilenmekten ve çözüm bulmaktan son derece memnun olduğunu sözlerine ekliyor.

TAM 42 YILDIR ÇİFTELER'DE ESNAF ODA BAŞKANLIĞI YAPIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.