Tanıtım Gecesinde Kandaşoğlu’na Yoğun İlgi

Tanıtım Gecesinde Kandaşoğlu’na Yoğun İlgi
AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday adayı tanıtım gecesinde Zahir Kandaşoğlu’na yoğun ilgi gösterildi.AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından bir lokantada düzenlenen tanı...

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday adayı tanıtım gecesinde Zahir Kandaşoğlu’na yoğun ilgi gösterildi.

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından bir lokantada düzenlenen tanıtım gecesinde kürsüye çıkan Kandaşoğlu, salonda bulunan yüzlerce kişi tarafından büyük alkış aldı. Toplantıya katılan AK Partililerle tek tek tokalaşan Kandaşoğlu, dilek ve temennilerini ileterek, Van’a yakışır bir şekilde siyaset yapacaklarını ve hizmet getireceklerini söyledi. AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım gecesine katılan bütün teşkilata ve partililere teşekkür eden Kandaşoğlu, “Bize bugün burada destek veren ve bizi onurlandıran bütün herkese teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah bu toplantı Van için güzel şeylere vesile olur. Burada bulunan bütün arkadaşların amacı Van’a daha iyi hizmet getirmektir. Bizim tek derdimiz var o da memleket meselesi. Bundan dolayı bu yola çıktık. İnşallah bu yolda güzel işlere imza atacağız. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Bu ilin artık kalkınması gerekiyor. Daha öncede bu ilin kalkınması için görev aldığımız her yerde bunun mücadelesini verdik. Van halkına hizmet veren vatandaşların hali gerçekten içler acısı. İnşallah seçilirsek bu kardeşlerimizin yarasına merhem olacağız. Bu ilin kalkınması için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. Bugün burada bu yemeği düzenleyen başta AK Parti Van İl Başkanımız Zahir Soğanda Beye ve teşkilatına sonsuz teşekkür ediyorum. Van için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ VAN İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANITIM GECESİNDE ZAHİR KANDAŞOĞLU’NA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.