Taraftardan Başkan Usta’ya Coşkulu Karşılama

Taraftardan Başkan Usta’ya Coşkulu Karşılama
Gaziosmanpaşa Küçükköysporlular tarafından organize edilen kahvaltı programına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.‘Küçükköy Sevdalılar...

Gaziosmanpaşa Küçükköysporlular tarafından organize edilen kahvaltı programına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

‘Küçükköy Sevdalıları’ tarafından Küçükköy Spor Tesisleri’nde bin 500 kişilik bir kahvaltı programı organize edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan programa, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Küçükköyspor Kulübü Başkanı Muzaffer Şahintürk ve AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Avukat İsmail Ergüneş’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Mehter marşlarının çalındığı programa katılan Başkan Usta, Küçükköysporlu taraftarlar tarafından konfeti ve tezahüratlar ile coşkulu bir şekilde karşılandı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kürsüde yaptığı konuşmasında, hayatında ilk defa spor etkinliği anlamında aileler ile bir arada bir organizasyona katıldığını belirterek, “Bizler sadece üstlenmiş olduğumuz rolleri yerine getirirken insanların ihtiyaçlarını önemseyen bir anlayışa sahibiz. Her zaman sporu ve sporcuyu ön planda tutan bir yapıdan geliyoruz. Özellikle almış olduğumuz kültür gereği yaşadığımız ortam gereği her zaman sporun önemini biliyoruz. Burada Küçükköy’ümüzün çok eski bir takımı çok eski bir kulübü sadece futbol oynayıp müsabaka yapmıyor. Özellikle bu kulübümüzü ziyaret ettiğimiz günlerde kulübümüzün geçmiş günlerden bugüne kadar futbolun dışındaki başarıları bizi Küçükköyspor sevdalısı yaptı. Bunlardan bir tanesi de centilmenlik ödülü alan çocuklarımızdır. Çocuklarımızı bu anlamda kutluyorum çünkü futbol, spor insanın bir başka davranışını bırakmaması gerektiğini ispat etmiş oldular. Burada spor bizim açımızdan önemli olduğu kadar aileler açısından da önemli olduğunu burada görmüş olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Şahintürk tarafından Başkan Usta’ya spora ve sporculara verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.