Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı
Yarışmada dereceye girenlere toplamda 20.000 TL ödül verilecek.

Yarışmada dereceye girenlere toplamda 20.000 TL ödül verilecek.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın düzenlenmiş olduğu bereketli topraklarımızın çalışkan insanlarının karelerinden oluşan ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasına başvurular başlamıştır.

Yarışmaya katılmak isteyenler 24.10.2014 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın, DenizBank sponsorluğunda düzenlediği Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması başlıyor. 2009’dan bu yana düzenlenmekte olan ve bu yıl 6. kez düzenlenecek yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor.

Her yıl büyük ilgi gören yarışmaya genel, Çiftçi, Aile Çiftçiliği Teması, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ve DenizBank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride başvurular kabul edilecek, Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecektir.

tarim-ve-insan-fotograf-yarismasi-(2).jpg

Yarışmada dereceye girenlere toplamda 20.000 TL ödül verilecektir.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU ‘Kahramanmaraş bir çok tarımsal ürünün başarı ile yetiştirildiği Ülkemizin ender bölgelerinden birisi, bu nedenle Bakanlığımızın 6. sını düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışması ilimizin tanıtımı, kültürü ve sanatı için önemlidir. Tüm Kahramanmaraşlı fotoğraf severlerin ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasına katılmalarını ve ilimiz tanıtımına katkı sağlamalarını diliyorum’ dedi.

Amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabileceği yarışmanın başvuru formu  www.tariminsan.com adresinden indirilecek olup, ayrıntılı bilgi almak isteyenler Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü enformasyon biriminin 0.344.231.32.13/211 telefonuna başvurabilirler

Bu yıl 6 sı düzenlenen yarışmaya son iki yıldır katılımın en çok olduğu ilk üç il içerisinde Kahramanmaraş’ta olmuştu.

tarim-ve-insan-fotograf-yarismasi-(5).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.