Tariş Başkanı Cahit Çetin Burhaniye Kooperatifini Ziyaret Etti

Tariş Başkanı Cahit Çetin Burhaniye Kooperatifini Ziyaret Etti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tariş Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, 76 nolu Burhaniye Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifini ziyaret etti. Çetin, hazırlanan AVM'ler ilgili projeyi çok beğendiğini kaydetti.

- Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tariş Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, 76 nolu Burhaniye Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifini ziyaret etti. Çetin, hazırlanan AVM'ler ilgili projeyi çok beğendiğini kaydetti.

Cahit Çetin’i Burhaniye Tariş Başkanı Fikret Akova ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziraat Odası Başkanı Ali Duman’ın da katıldığı ziyaret sırasında, Çetin’e, Tariş arsası üzerine yapılacak AVM inşaatı hakkında bilgiler verildi. Çetin, AVM projesini incelerken, projenin çok yerinde bir karar olduğunu söyledi. Tariş arsasının, Ören ile Şehir merkezini bir birine bağlayan güzergahta yer aldığını bildiren Cahit Çetin” Projeyi çok beğendim. Bu projeyi destekliyorum. Burhaniye’ye hayırlı uğurlu olsun. Burhaniye için önemli bir adım atılmıştır. Burhaniye önemli bir kooperatiftir. Şu anda yönetim kurulunun iyi işler yapmakta olduğunu görüyorum” dedi.

TARİŞ BAŞKANI CAHİT ÇETİN BURHANİYE KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.