Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Öğretmenler Gününü Kutladı

Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Öğretmenler Gününü Kutladı
Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fevzi Önder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

- Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fevzi Önder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dernek Başkanı Fevzi Önder mesajında, kalkınmanın şartının eğitim ve öğretim olduğunu vurgulayarak, “Eğitim sorunlarını çözen uluslar; kültür, sanat, bilim, teknoloji, ekonomik alanında da kalkınmış ve ilerlemişlerdir. Eğitime önem ve ilgiyi göstermeyen uluslar, başka ulusların kölesi olmaya mahkumdur. Kalkınmanın şartı eğitim ve öğretimdir. Kayseri Lisesi öğretmenleri: doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştirmişlerdir. Atatürk, Lisesi’nin şeref defterine kendi el yazısı ile şöyle yazar ve imzalar; ‘Kayseri Lisesi’ni, müdürüyle, muallimleriyle, bütün talebesiyle cumhuriyetin ateşli, feyizli bir ocağı bulduk’. Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, ebediyete göç etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dileriz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.