Taşhan Yol Çalışmalarını İnceledi

Taşhan Yol Çalışmalarını İnceledi
Taşhan, ilçenin bütün caddelerini modern görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

      Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, ilçenin bütün caddelerini modern görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

      Başkan Taşhan ile birlikte Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Garnizon Komutanı Ahmet Ziya Çelik, TMYO Müdürü Çağatay Tanrıverdi, Cuhuriyet Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmaları inceledi.

      Son yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte Türkoğlu ilçesinin büyümede ve gelişmede gözle görülür bir ilerleme yakaladığını belirten Kaymakamı Akkoyun, ilçenin geleceğinin parlak olduğunu kaydetti. Akkoyun, ''Çalışmalar tamamlandığında ilçemizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi olan yol sorunumuz ortadan kalkacak buda ilçeye ayrı bir hareket katacaktır yol çalışmalarının yıl içerisinde tamamlanması için gereken gayret gösterilecek'' dedi.

      Taşhan da Cumhuriyet Caddesi'nde yapılan asfalt çalışması dolayısıyla caddenin zaman zaman trafiğe kapatıldığını ifade etti. Cumhuriyet, Gaziler ve Atatürk caddesinin ilçenin merkezi caddeleri olduğunu, bu caddeleri modern hale getirileceğini anlatan Taşhan, ''Gece gündüz demeden 24 saat havalar müsaade ettiği sürece hızlı bir şekilde çalışmaları tamamlayacağız. Yapılan hizmete katkı sağlayan herkese ilçem adına şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.