Taşkın’dan Yeşilyurt Ziraat Odasına Ziyaret

Taşkın’dan Yeşilyurt Ziraat Odasına Ziyaret
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Taşkın, kendisinin de çiftçi çocuğu olduğunu belirterek,...

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taşkın, kendisinin de çiftçi çocuğu olduğunu belirterek, "Bizler Doğan beyin doğal üyesiyiz, çiftçi çocuğuyuz. Yeşilyurt Ziraat odamız seçimi bitirip çalışmaya başladı, bizler ise seçime yeni başladık. Türkiye’mizin 12 yıllık AK Parti iktidarı ile girdiği demokratikleşme süreci, ekonomik kalkınma süreci gibi birçok hamlelerimiz devam edecektir. Partimizin kurulduğu günden beri topluma vaadi yeni anayasadır. Halkımızın bugüne kadar gösterdiği güven duygusu bizlere güç veriyor. Vatandaşımızın iktidarımıza, partimize göstermiş olduğu güven duygusu ile topluma yakışan Yeni anayasayı da toplum ile buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, "Bayram Bey kentimizin sorunlarını bilen bir arkadaşımızdır. Bayram Bey bilindiği üzere Yeşilyurt İlçe Başkanlığı yaptı, başkanlığından dolayı Yeşilyurt’un sorunlarını, çiftçilerimizin sorunları bilen birisidir. Bayram Beye çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim" dedi.

TAŞKIN'DAN YEŞİLYURT ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.