Taşköprü’de Meydan Projesi’nde Çalışmalar Başladı

Taşköprü’de Meydan Projesi’nde Çalışmalar Başladı
Taşköprü Belediyesi’nin KUZKA destekli olarak yapılacak olan Meydan ve Yeraltı Otoparkı Projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen yağmur suyu hattı iptal edilerek Süleyman Demirel Caddesi’nden...

Taşköprü Belediyesi’nin KUZKA destekli olarak yapılacak olan Meydan ve Yeraltı Otoparkı Projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen yağmur suyu hattı iptal edilerek Süleyman Demirel Caddesi’nden geçirilerek ırmağa deşarjı yapılıyor.

Taşköprü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince yapılan ve Süleyman Demirel Caddesi’nden başlayan yeni yağmur suyu hattı, Fevzi Çakmak Caddesi’ne kadar devam edecek ve tüm ara sokaklarla da birlikte yaklaşık 800 metrelik yeni hattın kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Taşköprü için büyük önem arz eden Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesi kapsamında meydandan geçen alt yapının iptal edilmesinin zorunlu olduğunu ve bu nedenle Meydan Projesi’ne fiili olarak başlanılana kadar alt yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını kaydetti.

Çevreye verdikleri kısa süreli rahatsızlıktan dolayı Taşköprü halkının hoşgörüsüne sığındıklarını belirten Çorbacı, Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı’ndaki çalışmalarında kısa sürede başlayıp ilçeye yakışan bir projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.