Taşlı Sopalı Saldırıda 5 Polis Yaralandı

Taşlı Sopalı Saldırıda 5 Polis Yaralandı
Iğdır’da hırsızlık suçundan aranan şüphelinin gözaltına alınması sırasında çıkan olayda, asayiş şube müdürü ile 4 polis memuru hafif yaralandı. Edinilen bilgiye göre Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şub...

Iğdır’da hırsızlık suçundan aranan şüphelinin gözaltına alınması sırasında çıkan olayda, asayiş şube müdürü ile 4 polis memuru hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve gasp suçlamaları nedeniyle aranan E.S.’yi Atatürk Caddesi’nde gözaltına aldı. Gözaltı işlemi sırasında olay yerinde olan E.S.’nin arkadaşları, ekip otosunu takip etmeye başladı. Bu sırada hareket halindeki ekip otosunun kapısını açarak atlayan E.S., arkadaşlarının aracına binmeyi başardı.

Bunun üzerine emniyet ekipleriyle şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca sırasında araçları arızalanan şüpheliler, Aşağı Çarıkçı köyü mevkiinde araçtan indi. Bu sırada polis ekipleri ve şüpheliler arasında kavga çıktı. Köyde yaşayan bazı vatandaşların da karışması üzerine büyüyen taşlı ve sopalı kavgada, Asayiş Şube Müdürü Gürcan Alev ile 4 polis memuru çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.

Kavgaya karıştığı belirlenen 6 kişi gözaltına alınırken, kargaşadan faydalanan hırsızlık zanlısı E.S. de ormanlık araziye kaçarak izini kaybettirdi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet ekipleri, E.S.’nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.