Taşoluk Hayalindeki İçme Suyuna Kavuştu

Taşoluk Hayalindeki İçme Suyuna Kavuştu
Çalışmalarını ‘’sağlıklı ve kesintisiz içme suyu’’ misyonu çerçevesinde sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, Göksun İlçesi Taşoluk Mahallesini hayalindeki içme suyuna kavuşturdu.

Yaklaşık 30 yıldır içme suyu sorunu bulunan Taşoluk Mahallesinde 9200 m’lik isale hattının yapımı tamamlandı. Tamamlanan bu çalışmayla Mehmetbey Terbüzek Gözünden Taşoluk’a cazibeli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanmış oldu.

Yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Göksun Taşoluk Mahallesi Muhtarı Ramazan GÜL ve mahalle sakinlerinden oluşan heyet, KASKİ Genel Müdürü Mustafa ALTUNOK’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

ALTUNOK: ‘’Amacımız vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz içme suyunu ulaştırmaktır’’

KASKİ Genel Müdürü Mustafa ALTUNOK yaptığı konuşmada; ‘’amacımız vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz içme suyunu ulaştırmaktır. Uzun süredir içme suyu konusunda sorunlar yaşayan Taşoluk sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmaları başlattık. Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaptıktan sonra, 45 gün gibi bir sürede çalışmalarımız tamamlandı ve Taşoluk’u hayallerindeki cazibeli içme suyuna kavuşturduk. Hayırlı olsun’’dedi.

Muhtar GÜL:  ‘’Hayallerimize kavuştuk’’

Taşoluk Muhtarı Ramazan GÜL ise; ‘’30-40 yıldır içme suyu sorunu yaşıyorduk. İçme suyumuz belediye döneminde 3 adet kuyudan sağlanıyordu. Bu sulardaki demir oranı çok yüksekti ve zaman zaman balçık çıkıyordu. İçme suyunun kuyudan sağlanması ağır elektrik faturalarını da beraberinde getiriyordu. Aynı zamanda kış aylarında elektrik hatlarındaki kopmalar nedeniyle mahallemize elektrik gelmiyor ve içme suyundan mahrum oluyorduk. KASKİ Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu bu çalışma, yıllardır Taşoluk Mahallesi sakinlerinin hayalidir. Çünkü Terbüzek Gözünden doğal kaynak suyu cazibeyle mahallemize geliyor. Aynı zamanda elektrikle de hiç bir bağlantısı olmadığı için suyun kesilmesi gibi bir durum da söz konusu olmuyor. Çalışmalarından dolayı başta KASKİ Genel Müdürümüz Mustafa ALTUNOK olmak üzere bu çalışmalarda emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum’’ dedi.


1-897.jpg2-697.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.