Tatil Hediyeli Anneler Günü Kampanyası

Tatil Hediyeli Anneler Günü Kampanyası
Gezinomi.com, Twitter ve Facebook takipçilerine tatil kazanma ve hediye etme şansı veriyor. Gezinomi.com takipçileri, Anneler Günü’nde annelerine alışılmışın dışında bir hediye verebilmek için birbiri...

Gezinomi.com, Twitter ve Facebook takipçilerine tatil kazanma ve hediye etme şansı veriyor. Gezinomi.com takipçileri, Anneler Günü’nde annelerine alışılmışın dışında bir hediye verebilmek için birbiriyle yarışıyor.

Sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya önem veren Gezinomi.com, kurgusu kolay katılıma uygun tutulan yarışmayla takipçilerine tatil kazanma ve hediye etme şansı veriyor. Gezinomi.com takipçilerine, anneleriyle nerede tatil yapmak istediklerini soruyor. Yarışmaya katılan kullanıcılar Facebook üzerinde girilmiş soruya yorum şeklinde ya da Twitter’dan #annemletatilde hashtagi ile mention atarak cevap veriyor. Yarışmaya katılan sosyal medya kullanıcıları Zigana Club Antalya’da 3 kişilik, 4 gün 3 gece tatil kazanıyor. Kazananı Gezinomi.com jürisinin seçeceği yarışmada 2. ve 3. seçilen yarışmacılar ise GeziPara kazanıyorlar.

9 MAYIS’TA AÇIKLANIYOR

Gezinomi’nin sosyal medya yarışması, #annemletatilde, 9 Mayıs Pazar Günü sonuçlanacak. Kazananlar, Gezinomi.com’a ait sosyal medya hesapları üzerinden açıklanacak. Kazanan kullanıcıyı ailesiyle, Antalya’da eğlenceli ve dinlendirici bir tatil bekliyor. “Tatil hediye etmek” gibi farklı bir konsept, bu yarışmayla ortaya çıkmış oluyor.

GEZİNOMİ.COM, TWİTTER VE FACEBOOK TAKİPÇİLERİNE TATİL KAZANMA VE HEDİYE ETME ŞANSI VERİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.