Tatil Yapamayan Çocukların Havuz Keyfi

Tatil Yapamayan Çocukların Havuz Keyfi
Bayraklı Belediyesi, Muhittin Erener Mahallesinde yer alan semt merkezinde okuma etkinliğine katılan ve dar gelirli ailelerin tatile gidemeyen çocukları, “Tatil her çocuğun hakkı” etkinliği ile havuzl...

Bayraklı Belediyesi, Muhittin Erener Mahallesinde yer alan semt merkezinde okuma etkinliğine katılan ve dar gelirli ailelerin tatile gidemeyen çocukları, “Tatil her çocuğun hakkı” etkinliği ile havuzla tanıştı. Hayatlarında ilk kez havuza giren çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi. Çocukların mutluluğu ise yüzlerinden okunuyordu.

Her mahallede oluşturduğu semt evleri ile belediye hizmetlerini vatandaşların ayağına kadar ulaştıran Bayraklı Belediyesi, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşlar içinde çeşitli alanlarda kurs açmaya devam ediyor. Bayraklı Belediyesi Ücretsiz kursların dışında sosyal ekinlikler düzenleyerek vatandaşların sosyal ve kültürel anlamda da gelişmelerine katkı sağlıyor.

HAYATLARINDA İLK KEZ HAVUZA GİRDİLER

Bu kapsamda Muhittin Erener Mahallesinde yer alan semt merkezinde okuma etkinliğine katılan, maddi imkansızlıklardan dolayı tatil yapamayan 9-13 yaşı arasındaki 40 çocuk “Tatil her çocuğun hakkı” projesi kapsamında Bayraklı Belediyesi’ne ait havuzda muhteşem bir gün geçirdi. Hayatlarında ilk kez havuza girmenin keyfini yakalayan çocuklar, yüzme eğitmenleri ve cankurtaranlar eşliğinde havuza girdi.

“BİZ DE MUTLU OLUYORUZ”

Her çocuğun sosyal, kültürel açıdan gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımızın eğitimi için spor okulları ve semt evlerinde kurslar düzenliyoruz. Onlara sosyal ve kültürel anlamda destek veriyoruz. Her çocuğun eğlenmeye ve tatil yapmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda maddi imkansızlıklar nedeniyle bazı ailelerin çocuklarını havuza, denize götüremediği için böyle bir etkinlik düzenledik. Düzenlenen etkinlikte çocuklarımız oldukça eğlendi. Güzel bir gün geçirdiler. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de mutlu ediyor” dedi.

BAYRAKLI BELEDİYESİ, MUHİTTİN ERENER MAHALLESİNDE YER ALAN SEMT MERKEZİNDE OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILAN VE DAR GELİRLİ AİLELERİN TATİLE GİDEMEYEN ÇOCUKLARI, “TATİL HER ÇOCUĞUN HAKKI” ETKİNLİĞİ İLE HAVUZLA TANIŞTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.