Tatvan Esnafları Yurt Dışındaki Fuarları Gezecek

Tatvan Esnafları Yurt Dışındaki Fuarları Gezecek
Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile Premier Turizm Sanayi A.Ş. tarafından, KOSGEB destekli olarak hayata geçirilen projeyle, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki esnaflar için, “Uluslararası Otomotiv ve Yan Sanayi İş Gezisi” düzenlenecek.

- Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile Premier Turizm Sanayi A.Ş. tarafından, KOSGEB destekli olarak hayata geçirilen projeyle, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki esnaflar için, “Uluslararası Otomotiv ve Yan Sanayi İş Gezisi” düzenlenecek.

Almanya'nın Münih kentindeki fuara katılacak olan esnaflar, ardından Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya ülkelerinde düzenlenecek olan gezilere katılıp, yurt dışındaki insanların yaşam standartlarını gözlemleyerek, ticaretin yurt dışındaki farklı ülkelerde nasıl sağlandığı hakkında geniş bilgiler edinecekler. TESO’ya kayıtlı üyelerden 20 - 27 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak olan yurt dışı gezisine katılmak isteyen üyelerin en geç 03 Eylül 2014 tarihine kadar TESO’ya müracaat etmeleri gerektiğini belirten TESO Başkanı Emrullah Tekin, KOSGEB destekli olan yurt dışı gezisinin yüzde 60’ının KOSGEB tarafından karşılanacağını söyledi. Tatvan esnafları için, “Uluslararası Otomotiv ve Yan Sanayi İş Gezisi” adı altından düzenleyecekleri Münih fuar gezisi ile Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya gezisinin 7 gün süreceğini hatırlatan Tekin, “TATSO ve Premier Turizm Sanayi A.Ş. tarafından, KOSGEB destekli olarak hayata geçirilen proje kapsamında, Tatvan’daki esnaflarımız Münih’teki fuara katılacak ve ardından Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ile Slovakya ülkelerinde düzenlenecek olan gezilere katılıp, yurt dışındaki insanların yaşam standartlarını gözlemleyerek, ticaretin yurt dışındaki farklı ülkelerde nasıl sağlandığı hakkında geniş bilgiler edineceklerdir. Esnaflarımızın masraflarının yüzde 60’ı KOSGEB tarafından karşılanacak olan yurt dışı gezimize katılmak isteyen esnaf arkadaşlarımız en geç 03 Eylül 2014 tarihine kadar odamıza müracaat edip kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya da düzenlenecek olan fuar ve iş gezimiz 20 - 27 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak ve 7 gün sürecek” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.