Tatvan Gb’de Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Tatvan Gb’de Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor
Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden tek futbol takımı olan Tatvan Gençlerbirliği, geçen yıl son anda kaçırdığı 3. lige çıkmak için bu yıl hummalı bir çalışma yürütüyor.

- Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden tek futbol takımı olan Tatvan Gençlerbirliği, geçen yıl son anda kaçırdığı 3. lige çıkmak için bu yıl hummalı bir çalışma yürütüyor.

Geçen sezonda gerek Ziraat Türkiye Kupasında ve gerekse BAL Liginde başarılı bir grafik çizerek taraftarların tam not alan Tatvan Gençlerbirliği bu sezon ki tüm hedeflerini şampiyonluk üzerine yapıyor. Takımı 3. lige taşımak için sil baştan güçlü bir takım oluşturan Tatvan Gençlerbirliği hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasında başarı elde etmeyi hedefliyor. Yeni sezon ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarına Tatvan Şehir Stadyumunda hazırlanan Tatvan Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupasında ilk sınavını 3 Eylül 2014 günü Kurtalan Sporla verecek. Takımının Tatvan Şehir Stadyumundaki çalışmalarını takip eden Tatvan Gençlerbirliği Başkanı Muhsin Obalı, Ziraat Türkiye Kupası ve BAL Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele edecekleri yeni sezonda hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu söyledi. Bu yıl oldukça güçlü bir takım oluşturduklarını ve oluşturulan takımla başarının kaçınılmaz olduğuna vurgu yapan Başkan Obalı, “Takım ve ekip olarak her iki kulvarda da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu sezonda da yine taraftarlarımızın desteğini arkamıza almak istiyoruz. Gerçekten geçen yıl takımımızın başarılı olması için top yekun bir dayanışma oldu. Ancak biz geçen sezon 3. ligi kıl payı kaçırdık. Ancak bu yıl hedeflerimizi daha da büyüttük. Bu nedenle yeni sezonda takımımıza top yekun bir destek bekliyoruz. İnşallah destek olması durumunda hedeflere ulaşıp, başarılı olmamızda kaçınılmaz olacaktır ve biz bu sezonda ilimize ve takımımıza 3. lig sevincini hep birlikte yaşatacağız”dedi.

Teknik Direktör Seyithan Özdeş ise, takım olarak bu sezon başarı için kenetlendiklerini söyledi. Bu sezon gerek Ziraat Türkiye Kupasında ve gerekse BAL Liginde başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade eden Özdeş, “Şu anda ilk olarak 3 Eylül’de Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağımız Kurtalan Spor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah ilk maçımızı alıp kupa yolunda yolumuza devam edeceğiz ve geçen sezon olduğu gibi kupada da iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

TATVAN GB’DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.