Tatvan Sahil Düzenleme Projesi Başladı

Tatvan Sahil Düzenleme Projesi Başladı
BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından Van Gölü’nün kenarında hayata geçirilecek ‘Sahil Düzenleme Projesi’nin startı verildi.Tatvan’ın mevcut sahil yolunun tamamını kapsayacak olan proj...

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından Van Gölü’nün kenarında hayata geçirilecek ‘Sahil Düzenleme Projesi’nin startı verildi.

Tatvan’ın mevcut sahil yolunun tamamını kapsayacak olan proje kapsamında ilk olarak sahil şeridinde dolgu işlemi gerçekleştiriliyor. Ardından çevre düzenlemesi ve ışıklandırmalar yapılarak sahil şeridi batı sahillerini aratmayacak bir görünüme kavuşturulacak. Tatvan sahiline uygulanacak olan projenin önemine vurgu yapan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, hayata geçirilecek olan projenin Türkiye’deki en başarılı çalışmalar arasında yer alacağını belirtti. Başkan Aksoy, "Sahil şeridimizden yeterince istifade edebilmek için birçok alanda proje geliştirdik. Bunlardan biri ve aynı zamanda seçim vaadimiz olan Sahil Düzenleme Projemizin ilk çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Dolgu aksamı ile başlayan çalışmaların tamamlanmasının ardından peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarına başlayacağız. Projenin hayata geçmesi ile beraber, Tatvan sahilinin görünüm ve peyzajıyla Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayacağını düşünüyorum. Yine aynı şekilde proje Türkiye’deki en başarılı çalışmalar arasında yerini alacaktır. Tatvan’da yıllarca kullanılabilecek, kaliteli ve görsel olarak hitap eden bu projeyi en kısa zamanda bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TATVAN BELEDİYESİ TARAFINDAN SAHİL ŞERİDİNİN DÜZENLENMESİ ADI ALTINDA YÜRÜTÜLEN SAHİL DÜZENLEME PROJESİ BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.