Tatvan Tso Başkanı Dağdağan’dan Gaziler Günü Mesajı

Tatvan Tso Başkanı Dağdağan’dan Gaziler Günü Mesajı
Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

- Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Dağdağan, yayınladığı mesajında, “Vatan savunması uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğilirken, kendilerine rahmet diliyorum. Bu savunma sırasında yaralanan gazilerimize de Allah’tan şifa dilerken, Gaziler Günü’nü kutluyorum. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde ülkemizde birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşayan milletimiz, şehit ve gazilerimize minnettardır. Milletimizin huzur ve güven ortamı içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla, gazilik rütbesini alan gazilerimizle yine bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimizin dul ve yetimlerini bu anlamlı günde saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayattaki tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

TATVAN TSO BAŞKANI DAĞDAĞAN’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.