Tavşanlı Tarım Müdürlüğü İnternet Sitesi Kurdu

Tavşanlı Tarım Müdürlüğü İnternet Sitesi Kurdu
Tavşanlı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi yayına başladı. Site üzerinden yapılan çalışmalar ve destekleme programları duyurulacak.Tavşanlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık M...

Tavşanlı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi yayına başladı. Site üzerinden yapılan çalışmalar ve destekleme programları duyurulacak.

Tavşanlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi çiftçilere hizmet vermeye başladı. İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kısa süre önce hizmete giren internet sitesi üzerinden yapılacak duyuruların vatandaşlar tarafından takip edilmesinin önemi vurgulandı. Sitede Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın mevzuatları, faaliyet alanları ve destek planları anlatılıyor. Ayrıca sitede Tavşanlı’nın coğrafi ve tarihi değerlerine ilişkin bilgiler veriliyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Temel yaptığı açıklamada “ İnternet günümüzün en önemli iletişim araçlarından birisi durumundadır. Bu gerçekle yola çıkarak bizde kurumumuzun resmi sitesini faaliyete geçirdik. Bu alandan çiftçimize ulaşarak net ve doğru bilgiler aktarmayı hedefliyoruz. Sitemiz üzerinden yürütülen çalışmaklar ve desteklemeler konusunda da duyurular olacak” dedi.(İÖ-EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.