Tavşanlı’da Emekli, Dul Ve Yetimler İçin Hatim

Tavşanlı’da Emekli, Dul Ve Yetimler İçin Hatim
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Emekliler Haftası münasebetiyle bir dizi faaliyet gerçekleştirildi. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Tavşanlı Şubesi’nce, vefat eden emekliler için Ulu Camii’nde hatim...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Emekliler Haftası münasebetiyle bir dizi faaliyet gerçekleştirildi. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Tavşanlı Şubesi’nce, vefat eden emekliler için Ulu Camii’nde hatim duası yapıldı.

Ardından Tavşanlı Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde bulunan hastalar ziyaret edildi.

Atatürk’ün 30 Haziran 1927 tarihinde emekli olması dolayısıyla bu tarihin Emekliler Haftası olarak kutlandığını bildiren dernek yetkilileri, programın ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını söylediler.

Tavşanlı Şube başkanı Ahmet Kalender, "Her yıl Hatmi Şerif gerçekleştiriyoruz emekli, dul ve yetimlerimiz adına. Ayrıca hastaneye giderek yatan hasta dul ve emeklilerimizi ziyaret ederek onları hiç yoktan senede bir gün de olsa hatırlamak ve dertlerini dinlemek adına etkinlik gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu etkinliklerimiz devam edecek. Hepsinin dertlerini, sorunlarını bilmemiz mümkün değil. Ancak derneğimize gelerek bizlere sorunlarını aktarabilirler, biz de çözüm yollarını bulmaya çalışırız” dedi. (Tİ-EFE)

Ulucamii Hatim Dua

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.