Tayini Çıkan Şube Müdürlerine Veda Yemeği

Tayini Çıkan Şube Müdürlerine Veda Yemeği
Aksaray’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görevli olan Miktat Kasal ve Adem Gümüşsoy’un tayinleri çıktı.

- Aksaray’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görevli olan Miktat Kasal ve Adem Gümüşsoy’un tayinleri çıktı.

Miktat Kasal Kahramanmaraş’a, Adem Gümüşsoy ise Kütahya’ya şube müdürü olarak tayini çıkarken, şube müdürleri için veda yemeği verildi. Bir restorandaki yemeğe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve çok sayıda personel katılırken, 2 şube müdürüne de çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Programda bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, tayini çıkan şube müdürleri ile bu güne kadar uyum içerisinde çalıştıklarını ve birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirterek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise Aksaray’ın tarım ve hayvancılığında şube müdürleri ile birçok çalışma yaptıklarını ve her daim birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirterek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tayini çıkan 2 şube müdürüne plaketleri ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

TAYİNİ ÇIKAN ŞUBE MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.