Tebessüm-Der Kahramanmaraş'a Yurt Yapacak

Tebessüm-Der Kahramanmaraşa Yurt Yapacak
Tebessüm-Der Genel Başkanı Cevdet Alperen, Gaziantep’te ki öğrenci yurdunda gezi ve inceleme yaptı

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Tebessüm Der Genel Başkanı Cevdet Alperen Gaziantep Büyük Şehir’de yaptırılan öğrenci yurdunda inceleme yaptı. Gezi sonrası değerlendirmelerini aldığımız Alperen, öğrenci yurdunu çok beğendiğini, Kahramanmaraş’ın ihtiyacı olan büyük bir öğrenci yurdunun inşaatı için kolları sıvadıklarını söyledi.

Eğitimci Yazar Mehmet Doboğlu ile birlikte gerçekleştirilen gezi ve inceleme sonrası gazetemize öğrenci yurdu ihtiyacı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cevdet Alperen şunları söyledi. “ Kahramanmaraş’a gerek lise ve gerekse üniversite öğrencileri için uzun süredir öğrenci yurdu yapmayı planlıyorduk. Gaziantep’deki arkadaşlarımız bizden cevval davranarak üç katlı, modern bir yurt yaptılar, bizden benzer bir proje ile bu yurdun benzerini şehrimize yapacağız. Şimdiden kolları sıvadık, uygun bir arsa bulursak inşallah gelecek yılbaşında inşaata başlayacağız” dedi.

Derneklerinin amacının öğrencilere burs sağlamak, onlara her alanda destek olmak olduğunu belirten Alperen, bunun için kermes yaptıklarını söyledi.

Yazar Doboğlu ise, Kahramanmaraş’ta eğitim gören binlerce lise ve üniversite öğrencisinin en büyük ihtiyacının yurt olduğunu belirterek, bireysel olarak bende bu arkadaşımızın yanında yer alıp, elimden gelen desteği vereceğim dedi. 

bu-yurdu-ayni-proje-ile-ilimize-yapacaklarini-belirten-alperen,-arsa-arayisi-icine-girdiklerini-soyledi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.