Tecrübeli Kaleci Dağlaroğlu, Uhlsport İle Sponsorluğa Devam Etti

Tecrübeli Kaleci Dağlaroğlu, Uhlsport İle Sponsorluğa Devam Etti
Akhisar Belediyespor’un başarılı file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, uzun süredir devam ettirdiği eldiven sponsorluğunda bu yıl da aynı marka ile anlaştı.

- Akhisar Belediyespor’un başarılı file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, uzun süredir devam ettirdiği eldiven sponsorluğunda bu yıl da aynı marka ile anlaştı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde imzalanan sponsorluk sözleşmesinde Oğuz Dağlaroğlu ve Uhlsport Takım Sporları Müdürü Halil İbrahim Özkan hazır bulundu. Süper Lig’de 7 kaleci ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını vurgulayan Uhlsport Takım Sporları Müdürü Halil İbrahim Özkan, “Oğuz Dağlaroğlu ile uzun yıllardır sponsorluk anlaşmamız devam ediyor. Kendisi özellikle performansından memnun olduğu eldiveni ile tekrar sözleşmemizi yenileyerek yolumuza devam ediyoruz. İki yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalamış bulunuyoruz. Kendisine ve takımına yeni başlayacak sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Uhlsport ile yoluna devam etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli kaleci Dağlaroğlu ise, “Malzemelerden ve eldivenlerden gayet memnunum. İnşallah Uhlsport’un desteği ve katkıları ile başarılarımı devam ettirip, takımıma katkı sağlarım” diye konuştu.

TECRÜBELİ KALECİ DAĞLAROĞLU, UHLSPORT İLE SPONSORLUĞA DEVAM ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.