Tedavi Gördüğü Hastanede İntihar Etti

Tedavi Gördüğü Hastanede İntihar Etti
Denizli’de özel bir hastanede bağırsaklarından tedavi gören bir kişi, hastanenin en üst katından aşağı atlayarak intihar etti.Olay akşam saatlerinde Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede me...

Denizli’de özel bir hastanede bağırsaklarından tedavi gören bir kişi, hastanenin en üst katından aşağı atlayarak intihar etti.

Olay akşam saatlerinde Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. 20 yıldır bağırsaklarından hasta olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Ali Fikri U., özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Bu sürede psikolojisi bozulan Ali Fikri U., hastanenin en üst katında yer alan kantine çıktı. Kantinden aşağı doğru kendisini boşluğa bırakan Ali Fikri U. önce 20 BCK 24 plakalı park halindeki bir aracın üzerine düştü. Ardında yere sert bir şekilde düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevreyi güvenlik şeridi içine aldı. Şahsın düştüğü yeri de görüntü alınmaması için çevreleyen olay yeri inceleme ekipleri, olayı görenlerin de ifadesini aldı. İntihardan dolayı hastane yönetimi de büyük şok yaşarken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

DENİZLİ’DE ÖZEL BİR HASTANEDE BAĞIRSAKLARINDAN TEDAVİ GÖREN BİR KİŞİ, HASTANENİN EN ÜST KATINDAN AŞAĞI ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.