Tedavi İçin Gittiği Hastanede İntihar Etti

Tedavi İçin Gittiği Hastanede İntihar Etti
Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel bir hastaneye tedaviye getirilen yaşlı şahıs, refakatçi olan kızını hemşirelerin yanına gönderdikten sonra ikinci kat penceresinden atlayarak intihar etti.Edinilen bil...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel bir hastaneye tedaviye getirilen yaşlı şahıs, refakatçi olan kızını hemşirelerin yanına gönderdikten sonra ikinci kat penceresinden atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Dalaman’da yaşayan ve KOAH tedavisi gören Tuncay Özdemir (67), damadı Ramazan Adanır ve kızı Derya Adanır ile birlikte öğle saatlerinde tedavi için Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne müracaat etti. Muayeneden sonra ikinci kattaki odasına yerleştirilen Özdemir, nefes almakta zorlandığını belirterek refakatçi kalan kızından hemşireleri çağırmasını istedi. Kızının odadan ayrılmasının ardından hava alması için açılabilen pencerenin demirini kopartan Özdemir, 8 metre yükseklikten kendini boşluğa bıraktı. Gürültüyü duyanlar tarafından ağır yaralı olarak bulunan Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Özdemir’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp’a gönderildi.

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Murat Aynacı, hastanın takibi sırasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek, "Ani bir olay gerçekleşmesi sonrası üzüntümüz arttı. Sağlık Bakanlığının bize verdiği ölçütlerde pencereler 30 derece açıktı. Hasta kızını hemşirelerin yanına göndererek penceredeki demir muhafazayı zorlayıp kırarak aşağı atlamıştır. Her şeyi yapmamıza rağmen hastamızı kaybetmekten üzüntü duyduk. Ailesine de kendini atacağını söylediğini yeni öğrendik. Olaydan sonra Cumhuriyet Savcılığı ve Olay Yeri İnceleme Ekibi gerekli incelemeleri yapmaktadır. Hastanemiz ve ailesi için üzüntü verici bir olaydır. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

KIZINI HEMŞİRELERİN YANINA GÖNDERMİŞ

Hastane penceresinden kendini atarak yaşamına son veren Tuncay Özdemir’in damadı Ramazan Adanır ise, kayınbabasını nefes darlığı rahatsızlığından dolayı hastaneye getirdiklerini söyleyerek, “Ben kayınvalideyi getirmek için hastaneden çıktığımda başındaki eşimi yani kızını çok rahatsızlandım diyerek hemşirelerin yanına gönderdiğinde camdan kendini aşağı atmış. Bana telefon gelince koşarak geldim ama kaybettik” diye konuştu.

MUĞLA’NIN FETHİYE İLÇESİNDE ÖZEL BİR HASTANEYE TEDAVİYE GETİRİLEN YAŞLI ŞAHIS, REFAKATÇİ OLAN KIZINI HEMŞİRELERİN YANINA GÖNDERDİKTEN SONRA İKİNCİ KAT PENCERESİNDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.