Ted’li Öğrenciler Sosyal Hayatın İçeriğini Öğreniyor

Ted’li Öğrenciler Sosyal Hayatın İçeriğini Öğreniyor
Batman’da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sahası içerisinde eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji anasınıfı öğrencileri, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal...

Batman’da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sahası içerisinde eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji anasınıfı öğrencileri, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal aktivitelerle gelişimlerini sürdürüyor.

Batman TED Koleji eğitim ve öğretimde sunduğu kaliteden ödün vermiyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılında anasınıfı öğrencilerine sosyal hayatın içeriğini öğretiliyor. Deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencilere her alanda fayda sağlamaya çalışan TED Koleji sosyal ve kültürel alanda da başarılı çalışmalara ulaşmayı hedefliyor. Bu çalışma kapsamında anasınıfı öğrencilerine okulun bahçe kısmında sporun sağlık açısından önem arz ettiği öğretilerek çeşitli aktiviteler yapılıyor.

"SOSYAL AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYORUZ"

TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal aktivitelere de önem verdiklerini belirterek, bu anlamda okul yönetimi olarak çok çalıştıklarını kaydetti. Kentte bulunan tarihi yerlerin tanıtımını öğrencilere İngilizce ve Türkçe anlattıklarını bu çalışmayla öğrencilere büyük beceriler kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Özkan, şunları kaydetti:

"Biz okul yönetimi olarak her gün çıtamızı yükseltmeye gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızın sonuçlarına ulaştığımızı düşünüyorum. Eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal alanda da çalışmalarımız var. Şuan ki çalışmamızla öğrencilerimize hem İngilizce öğretiyoruz hem de eğitimlerine katkı sunacak çalışmalar yaptırıyoruz. Anasınıfı öğrencilerimiz bu çalışma ile ülkemizdeki tarihi yerlerin tanıtımını İngilizce ve Türkçe olarak yapmaya başladı. Öte yandan minik yavrularımız her sabah beden öğretmenlerimizin nezdinde sağlık açısından spor yapıyorlar öte yandan bilgisayarda öğreniyorlar. Bu çalışmalarla olumlu sonuçlar alıyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.