Tek kurşunla iki can aldı 2 yıldır yok

Tek kurşunla iki can aldı 2 yıldır yok
Gaziantep'te 2 yıl önce tek kurşunla hamile kadını ve karnındaki bebeği öldüren maganda 2 yıldır bulunamadı.

Gaziantep'te 2 yıl önce tek kurşunla hamile kadını ve karnındaki bebeği öldüren maganda 2 yıldır bulunamadı. Adem Tilki, eşi ve doğmamış bebeğini öldüren magandanın yakalanarak, adli makamlara çıkarılmasını bekliyor.

Gaziantep'in Burç Mahallesi'nde yaşayan 5 aylık hamile Hülya Tilki, 2 yaşındaki oğlu Mustafa'yı kucağına alarak akrabalarının evinin önünde otururken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla vurulmuştu. Karnından tek kurşunla vurulan anne Hülye Tilki ile karnındaki bebeği yaşamını yitirirken, ağır yaralanan 2 yaşındaki oğlu Mustafa ise Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde süren 12 günlük tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Olayın üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine rağmen maganda kurşununun hangi tabancadan çıktığı belirlenemezken, olayın faili de bulunamadı. Adem Tilki, karısının ve bebeğinin katilinin bulunması için yetkililere seslenerek,"Olay olduğunda oğlum 11 aylıktı, şimdi 3 yaşına girdi. Bir an önce olayın faili bulunsun, bizim içimiz yandı, başkalarının canı yanmasın. Maganda kurşunlarının sona ermesini istiyoruz. Benim çocuğum bayramlarda mezarı ziyaret ettiğimizde ağlıyor. biz buna dayanamıyoruz. Bunu yapanların vicdanı sızlamıyor mu? Bilmiyorum nasıl rahat ediyorlar" dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan baba Hacı Tilki ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'dan yardım istedi. 20 aydır gelini ve torununu öldüren kişi ya da kişilere ait hiç bir iz bulunmadığını anlatan Hacı Tilki, "Yaklaşık 20 ay oldu. Savunmasız bir şekilde kucağında çay içerken, nereden geldiği bir belirsiz bir kurşun geldi. Hiç bir ip ucu, hiç bir iz yoktur. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızdan, bu işin aydınlanmasını istiyoruz. 19 ay olmasına rağmen dün olmuş gibi hatırlıyorum. Uykularını kaybettim. çocuk zaman zaman annesini soruyor. Ne cevap vereceğimi bilemiyorum. Unutmaya çalışsam da unutamıyorum. Ciğer yangını ne olursa olsun sönmüyor. Düğünlerde silah sıkılmasının havaya ateş açılmasının engellenmesini istiyoruz"

SIK SIK ANNESİNİ SORUYOR

Evine, annesini ve dünyaya gelecek kardeşini kaybederek dönen minik Mustafa ise sık sık annesini soruyor. Yaşadıklarından habersiz olan Mustafa, annesinin mezarını ziyaret ettiğinde ise gözyaşlarını tutamıyor.

Tek kurşunla iki can aldı 2 yıldır yok

Tek kurşunla iki can aldı 2 yıldır yok

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.