Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar Ve Köfteciler Odası İftarda Buluştu

Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar Ve Köfteciler Odası İftarda Buluştu
Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası, organize ettiği iftar programında oda üyeleri bir araya geldi.

- Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası, organize ettiği iftar programında oda üyeleri bir araya geldi.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da bir restaurantta gerçekleştiren iftar programına oda üyeleri ve basın mensupları katıldı. İftar programında konuşma yapan Oda Başkanı Lütfi Çebi, "Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası olarak Tekirdağ'ı Ankara'da en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Malum Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu'nda seçimler var. Biz ilimizi sadece 2 kişi ile temsil ediyoruz. Ancak, bu sayının sonraki dönemde artmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze saldırısına da değinen Çebi, "Yaşadığımız bu mübarek ayda kötü haberler alıyoruz. İsrail 2 haftadır Gazze saldırılarına devam ediyor. Pek çok Müslüman kardeşimiz hayatını kaybetti ya da yaralandı. Dilerim ki bu saldırılar sona erer ve kardeşlerimiz rahat bir nefes alır" dedi.

TEKİRDAĞ KEBAPÇILAR, KÖFTECİLER, TATLICILAR VE KÖFTECİLER ODASI İFTARDA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.