Tekirdağ’da 9. Cumhurbaşkanı Merhum Demirel İçin Mevlit Okutuldu

Tekirdağ’da 9. Cumhurbaşkanı Merhum Demirel İçin Mevlit Okutuldu
Tekirdağ’da 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için ailesi tarafından mevlit okutuldu.17 Haziran 2015 tarihinde Ankara’da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeni...

Tekirdağ’da 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için ailesi tarafından mevlit okutuldu.

17 Haziran 2015 tarihinde Ankara’da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Tekirdağ Rüstem Paşa Camii’nde mevlit okutuldu. Cuma namazından önce okutulan mevlide vatandaşlar ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlitte ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Mevlidin okunmasının arıdan merhum Cumhurbaşkanı Demirel için dua edildi.

Mevlit okunduğu sırada Süleyman Demirel hakkında duygularını anlatan Sedat Şen, "Biz onun zamanını gördük ve yaşadık. Çok olaylarla karşılaştık ama iyi cumhurbaşkanı ve başbakandı. Onun gibi liderler lazım bizlere, onun gibiler Türkiye’ye lazım. İyi bir insandı değerli biriydi. Ülkesini düşünen bir insandı. Vatandaşını düşünen bir insandı. Allah rahmet eylesin" dedi.

Ali Pehlivan ise "Demirel, Ecevit gibi liderleri çok özlüyoruz. Biz bunların zamanında yaşadık, gördük. Bunların hepsi iyi liderdi" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.