Tekstil Zirvesi ve Fuar Start alıyor

Tekstil Zirvesi ve Fuar Start alıyor
10 Ayrı oturum yapılacak olan Tekstil Zirvesi ile Tekstil fuarı Kafum'da ve Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek

 

Son dönemde tekstil sektöründe artan yatırımları ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan Kahramanmaraş, ev sahipliği yapacağı iki önemli etkinlikle tekstil sektöründeki başarısını taçlandıracak, dünya teknoloji devlerini şehrimiz sanayicileriyle buluşturacaktır.

Ticaret ve Sanayi Odası, Sütçü İmam Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma

Ajansı koordinasyonu ile, 22-24 Ekim 2014 tarihlerinde düzenleyeceğimiz, tekstil sektörünün her yönüyle tartışılacağı II. Uluslararası Tekstil Zirvesi ve bu kapsamda Odamızda yapılacak gala yemeği ile defile organizasyonu Kahramanmaraş'ın moda ürünler konusunda da iddialı olduğunu tüm dünyaya gösterecektir.

Yurtiçi ve yurtdışından sanayici ve işadamları ile akademisyenlerin ağırlanacağı, 10 ayrı oturumda sektöre yön verecek konuşmacıların yer alacağı ve akşam etkinlikleri ile zenginleştirilecek 3 günlük sempozyum planlanmıştır. 23 Ekim 2014 Perşembe günü saat 19.00'da Ticaret ve Sanayi Odamız resepsiyon salonunda "Kahramanmaraş Denim Show" temalı defile ve konser eşliğinde gala yemeği tertiplenmektedir. Avrupa'dan Çin'e, Amerika'dan Tayvan'a 200'ün üzerinde yabancı tekstil makinesi üreticisinin katılımıyla, 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında "KTM 2014 - Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı' gerçekleştirilecektir.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde ECR Fuarcılık tarafından organize edilen Fuarın açılış töreni  23 Ekim 2014 Perşembe günü saat 12.00'de yapılacaktır. Bu fuar, dünya teknoloji devlerinin katılımına sahne olacak ve Kahramanmaraş'ın bu sektörde dünya çapına yayılan bir isminin olduğunu kanıtlayacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.