Tekstilcilerden Balkız’a Büyük İlgi

Tekstilcilerden Balkız’a Büyük İlgi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Manisa Tekstilciler Sitesi’ni ziyaret etti. Tekstilci esnafı ve tekstil çalışanlarına MHP’nin ekonomi programını aktaran Ba...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Manisa Tekstilciler Sitesi’ni ziyaret etti. Tekstilci esnafı ve tekstil çalışanlarına MHP’nin ekonomi programını aktaran Balkız, çalışanlardan destek sözü aldı.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Tekstilciler Sitesi’ni ziyaret etti. Balkız’ı Kardeşler Tekstil sahibi Hakan Yüce ve Furkan Tekstil sahibi Niyazi Buldu misafir etti. Kardeşler Tekstil sahibi Hakan Yüce, Kardeşi Özcan Yüce, Furkan Tekstil sahibi Niyazi Buldu ve kardeşi Zahir Buldu’nun hazır bulunduğu toplantıda gündem ve seçimle ile ilgili görüşme yapıldı.

Görüşme sonrasında çalışanlara hitap eden Balkız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran seçimi sorasında iktidar olması halinde uygulayacağı ekonomi programından bahsetti. Görevinden millete hizmet için istifa edip politikaya başladığını ifade eden Zeynel Balkız, “Bizim programımızda iktidar olduğumuzda asgari ücret bin 400 TL olacak. Burası büyükşehir, büyükşehirlerle ilgili çalışanlara 100 TL servis, taşıt masrafı verilecek. Bu hükümet tarafınca karşılanacak. Evi olmayan asgari ücretliye 250 TL konut kira yardımı yapılacak. Toplamda bu desteklerle bin 750 TL’ye kadar ücret asgari ücretlinin eline geçtiği gibi asgari ücretliden vergi alınmayacak. Emekliler için de anne ve babalarınız için de yılda iki defa bin 400 TL olmak üzere toplam 2 bin 800 TL Mart ve Eylül ayında olmak üzere iki maaş ikramiye verilecek. Emeklilerden çalışanların ücretlerinden yapılan kesintiler de kaldırılacak” dedi.

“Biz çalışanı cezalandırmayacağız” diyen Balkız’ın, bekar olanlara da çeyiz yardımı yapacaklarını ifade etmesi sevinçle karşılandı.

Balkız Tekstilciler Sitesinde gördüğü yoğun ilgiden dolayı mutlu olurken, konuşmasının sonunda işçilerden de destek sözü aldı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZEYNEL BALKIZ MANİSA TEKSTİLCİLER SİTESİ'Nİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.