Tema Gönüllüleri Kartlarına Ve Rozetlerine Kavuştular

Tema Gönüllüleri Kartlarına Ve Rozetlerine Kavuştular
Pazarcık İlçesinde TEMA Vakfı ilçe Gönüllü Sorumluluğu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Pazarcık İlçesinde TEMA Vakfı ilçe Gönüllü Sorumluluğu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Son olarak yaş ve Meslek grubundan yaklaşık Yirmi üyenin Rozetleri ve Üyelik kimlik kartları Tema Genel Merkezi tarafından Pazarcık ilçe Gönüllü Sorumluluğuna gönderildi. Pazarcık İlçe Gönüllü Sorumlusu Abdurrahman Akbaba ve İlçe Gönüllü Sorumlu Yardımcısı Ahmet Tilki’nin katılımlarıyla üyelere takdim edildi.

Pazarcık İlçe Gönüllü Sorumlusu Abdurrahman Akbaba yaptığı konuşmada şunları söyledi’’ TEMA Ülkemizde ve Dünya’da Toprağa, Çevreye ve Doğaya sahip çıkma noktasında ülkemizde öncü ve en etkin Sivil Toplum Kuruluşudur. İlçemizde de arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte olup gönüllü sayımız her geçen gün daha da artmaktadır. Yeni gönüllülerimizin de katkı ve destekleriyle çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz, Arkadaşlarımızı kutluyor başarılar diliyorum’’ diyen Akbaba sözlerini şöyle tamamladı’’ İlçemizde Yaptığımız çalışmalarda bizlere her türlü destek ve katkıyı sunan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Daire Amirlerimize, STK Başkanlarımıza ve tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

TEMA Kimlik ve Rozetlerine kavuşan gönüllülerimiz ise TEMA Gönüllüsü olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını Toprak, Çevre ve Doğa için her alanda çalışmalara aktif olarak katılacaklarını ifade ettiler.

Pazarcık İlçe Gönüllü Sorumlusu Abdurrahman Akbaba ve İlçe Gönüllü Sorumlu Yardımcısı Ahmet Tilki TEMA’ya yeni katılan üyelere kutlayarak Kimlikleri teslim ederek Rozetlerini taktılar.

Pazarcık İlçe Gönüllü Sorumlusu Abdurrahman Akbaba, İlçe Gönüllü Sorumlu Yardımcısı Ahmet Tilki, TEMA Kimlik ve Rozetlerine kavuşan gönüllüler ile birlikte günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çekildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.