Tem’de Araç Kuyruğu Gece De Devam Etti

Tem’de Araç Kuyruğu Gece De Devam Etti
Bayram tatilini memleketlerinde geçirerek İstanbul istikametinde dönüş yoluna giren vatandaşlara ait araçlarının TEM'de oluşturduğu yoğunluk gece saatlerinde de devam etti.

- Bayram tatilini memleketlerinde geçirerek İstanbul istikametinde dönüş yoluna giren vatandaşlara ait araçlarının TEM'de oluşturduğu yoğunluk gece saatlerinde de devam etti.

Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için İstanbul’dan çıkış vatandaşlar, gidiş yolunda yaşadığı trafik çilesini dönüş yolunda da yaşamak zorunda kaldı. Memleketlerinden araçlarıyla yola çıkan sürücüler, TEM otoyolunun İstanbul yönünde zaman zaman 10 kilometreyi bulan araç kuyruğuna takıldı. Araç yoğunluğunun en yoğun oldu yerlerden biri olan TEM otoyolunun Kocaeli bölümünde yer alan Bekirdere viyadüğünde, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen yoğunluk nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorlanıyor. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte arıza yapan araçlar yol kenarına çekilirken, dönüş yolunda başlayan trafiğin sabah saatlerinde azalması Cumartesi ve Pazar günü ise en yoğun zamanlarını yaşaması bekleniyor.

TEM’DE ARAÇ KUYRUĞU GECE DE DEVAM ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.