Temmuz Karikutal ’Oyuncu Atölyesi’ Kurdu

Temmuz Karikutal ’Oyuncu Atölyesi’ Kurdu
Bir döneme damgasını vuran, reyting rekortmeni Arka Sıradakiler dizisinde başrollerden "Yadigar" karakteri ile bilinen genç oyuncu Temmuz Karikutal, sektöre eğitimli ve bilinçli oyuncular kazandırmak...

Bir döneme damgasını vuran, reyting rekortmeni Arka Sıradakiler dizisinde başrollerden "Yadigar" karakteri ile bilinen genç oyuncu Temmuz Karikutal, sektöre eğitimli ve bilinçli oyuncular kazandırmak için oyuncu atölyesi kurdu.

2009 yılında geçirdiği ağır trafik kazasından sonra oyunculuk kariyerini noktalayan Karikutal, 2005 yılında kurduğu Mandalina Casting Menajerlik firması olarak, Bülent Kayabaş, Defne Yalnız, Süleyman Atanısev, Hakan Vanlı, Payidar Tüfekçioğlu, Özdemir Çiftçioğlu, Vatan Şaşmaz, Murat Aydın, Kemal Topal gibi birçok ünlü ismin menajerliğini yaparken, birçok yeni oyuncuyu da televizyona kazandırdı.

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ’NDE

10 yıldır sinema sektörüne hizmet veren Mandalina Casting, 10. yılında Mandalina Oyuncu Atölyesi olarak Beylikdüzü’nde hizmet vermeye başladı. Defne Yalnız, Kemal Topal, Özdemir Çiftçioğlu, Süeda Çil gibi birbirinden usta oyuncuların önderliğinde, kamera önü oyunculuğu ile ilgili atölye çalışmaları yapacak olan Mandalina Oyuncu Atölyesi’nin kurucularından genç oyuncu Temmuz Karikutal, "Beylikdüzü ve çevre ilçelerde kamera önü oyunculuğu ile ilgili hiçbir hizmet verilmiyor. Biz bu sektörün içinde olan kişiler olarak, bu ilçelerimizde yaşayan oyunculuğa merakı olan kişilere yönelik atölye çalışmaları yapıyoruz. Bu atölyeye katılan kişiler, birbirinden değerli usta oyunculardan, kamera önü oyunculuğu ile ilgili bilgiler alacak, çalışmalar yapacak. Ayrıca atölye çalışmalarına, konuk eğitmen olarak birçok usta oyuncu da katılım gösterecek. Dolayısıyla televizyona ve sinemaya bilinçli ve eğitimli oyuncular yetiştirmiş olacağız. 3 ay sürecek olan atölye çalışmalarımız 31 Ocak’ta başlayacak olup, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. 30 Ocak tarihine kadar yeni kayıtları almaya devam edeceğiz. Atölyeye katılan kişiler, atölye hocalarımızın değerlendirmelerine göre, ajansımızın oyuncu kadrosuna dahil edilecek. Bu şekilde sektöre yeni yüzler kazandırmayı hedefliyoruz. Oyuncu adayları, atölye ile ilgili tüm detayları www.mandalinacasting.com adresinden öğrenebiliyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.