Tepebaşı Belediyesi’nde 3 Ayrı Bayramlaşma

Tepebaşı Belediyesi’nde 3 Ayrı Bayramlaşma
Tepebaşı Belediyesi’nde, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla üç ayrı bayramlaşma töreni düzenlendi.

- Tepebaşı Belediyesi’nde, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla üç ayrı bayramlaşma töreni düzenlendi.

İlk olarak, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Zincirlikuyu Şantiyesinde Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan personelle bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Başkan Ataç, tüm personele aileleriyle birlikte mutlu bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Ataç, “Biz çok büyük bir aileyiz. Geçtiğimiz 5 yılda çok güzel projelere hep birlikte imza attık. Bundan sonraki dönemde de güzel çalışmalarımızın olacağına inanıyorum. Tepebaşı Belediyesi bu konumuna ekip çalışması ile gelmiştir. Emekleriniz için teşekkür ediyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmenizi dilerim” şeklinde konuştu.

Ardından Tepebaşı Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde Başkan Ataç, tüm personelle tek tek bayramlaştı. Burada da konuşan Başkan Ataç, tüm personele mutlu bayramlar diledi.

Hizmet binasındaki bayramlaşmanın ardından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Ataç, burada da tüm personel ile tek tek bayramlaştı.

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NDE 3 AYRI BAYRAMLAŞMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.