Tercan’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Tercan’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri
Tercan İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" adlı program düzenlendi.Tercan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen program öncesinde davetli...

Tercan İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" adlı program düzenlendi.

Tercan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen program öncesinde davetlilere salon girişinde karanfil, gül suyu ve kitap dağıtıldı.

Programa, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ertan Demirci, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Cenk Demirkol, İlçe Müftüsü İsmail Geren, Milli Eğitim Şube Müdürü Vahap Terece, Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Sinevizyon gösterisinden sonra ilahiler seslendirildi ardından İlçe Müftüsü İsmail Gerek, tarafından açılış konuşması yapıldı. Daha sonra Erzincan Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Balcı, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" adlı sunumunu yaptı.

Sunumun ardından Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında okullar arası yapılan Siyer-i Nebi bilgi yarışması ve 40 Hadis okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.