Terim Şiddet Olaylarını Değerlendirdi

Terim Şiddet Olaylarını Değerlendirdi
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, son günlerde Türk futbolunda yaşanan şiddet olaylarını değerlendirdi. Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik’e ’vefa’ geces...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, son günlerde Türk futbolunda yaşanan şiddet olaylarını değerlendirdi.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik’e ’vefa’ gecesi düzenlendi. Gecede basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarının son günlerde Türkiye’de sporda şiddet olaylarının artmasını sorması üzerine, “Bugün futbol bir reaksiyon oyunu. Hepimizin bazen ani reaksiyonlar gösteriyoruz ama orda kalmasını sağlamalıyız. Birlik veya beraberlik içerisinde olursak bunun tadı var. Birimiz olmazsa diğerinin bir değeri yok. Bu düşünceyle hareket etmeliyiz. Biz futbol ailesi olarak hep beraberiz. Arada ufak tefek şeyler olacaktır. Ama bunlar dostluğumuzu ve sevgimizi bitirmemeli. Herkes herkesin tuttuğu takıma saygı duymalı. Bunu başardığımızda futbolda hiçbir sorunumuz kalmaz" dedi.

Terim, Şenes Erzik ile ilgili olarak ise, "Türkiye’de ve Avrupa yaptıklarıyla Şenes Erzik ciddi ve önemli bir futbol adamı. Onun federasyonda görev yaptığı 1990-1996 yılları da Türk futbolunda ivme kazanması için önemli yıllardı. İlk özerk federasyon onunla başladı ve halen devam ediyor. Şenes Beye bu jesti yapmak çok güzel bir düşünceydi. Şenes Bey teşekkür edilmesi gereken biri" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.