"Terörü maşa olarak kullanıyorlar"

"Terörü maşa olarak kullanıyorlar"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, dış güçlerin terörü maşa olarak kullandığını belirterek, bunlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, dış güçlerin terörü maşa olarak kullandığını belirterek, bunlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Batman ziyareti kapsamında Bursa-Batman Gönül Köprüsü İftar Programına katıldı.

Bir düğün salonu bahçesinde düzenlenen programda konuşan Müezzinoğlu, dünyanın ve İslam coğrafyasının birçok yerinde kan ve gözyaşının olduğunu ifade etti. Kan ve gözyaşı akıtanların bu milletin ve ümmetin medeniyetinden rahatsız olanlar olduğunu belirten Müezzinoğlu, "Millet kardeşliğini güçlendirirse, ümmet kardeşlik duygusunu güçlendirirse o "böl, parçala ve ayrıştır çatıştır sen de seyret" diyenlerin oyunu bozulacaktır. O nedenle bize düşen en büyük görev ve sorumluluk inanç değerlerimizin bize en çok tavsiye ettiği, birbirimizi sevmek, "birbirimizi sevmedikçe iman etmiş olamazsınız, iman etmedikçe de cennete giremezsiniz" diyen bir medeniyet anlayışının ve inanç değerlerinin mensubuyuz" dedi.

Kardeşlik duygularının daha çok güçlenmeye ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"AK Parti genel merkezi olarak, gönül köprüleri kuracak bir yapılanmayı Batman ile Bursa teşkilatları arasında şekillendirdik. Bu yalnız Ramazan vesilesi ile değil inşallah Ramazan'dan sonra da tüm teşkilat mensuplarımızla daha yakın ilişki kurarak, daha gönülden iletişimler kurarak hem insani hem milli hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirerek gönülden gönüle yol vardır bir düşüncesi ile bir süreci başlattık. Bu anlamda Bursa ilçe teşkilatlarımız Batman'ın ilçelerine gönül köprüsü kurdu. İşte en güzel fotoğraf burada."

"ARAMIZA FİTNE FESAT SOKMAK İSTEYENLER NE YAZIK Kİ BİRİLERİNİ DE MAŞA OLARAK KULLANIYORLAR"

Birlik ve beraberliği bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Hiçbir yerde bu saygınlığı gelecek umudunu göremezsiniz. Esasında bu saygınlığı görenler bizi ayrıştırmak istiyor. Görenler bizi çatıştırmak istiyor. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenler ne yazık ki birilerini de maşa olarak kullanıyorlar. Terör örgütünü milletimizin arasına, mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize illerimize indirerek, sokaklarımıza çukurlar kazarak, sokaklarımıza mayınlar döşeyerek, gençlerimizin geleceğini karartarak, bu milletin ve ümmetin geleceği ile oynamak istiyorlar. Ama biz buna biz fırsat vermeyeceğiz. Batmanlı kardeşlerimizin fırsat vermediğini ve vermeyeceğini son derece açık ve net bir şekilde görüyor, Batmalı kardeşlerime gönül dolusu teşekkür ediyorum. Sizleri gönülden alkışlıyorum. Bölgemizin ve vatandaşlarımızın beraberliğine hep beraber sahip çıkmak inşallah bu duygularla pekişecek."

"BİRİLERİ ÇOCUKLARIN ELİNE MOLOTOF KOKTEYLİ VERİYOR. BİZ İSE LAPTOP VE BİLGİSAYAR VERİYORUZ"

"Birileri çocuklarımızın eline molotof kokteyli veriyor. Biz ise laptop ve bilgisayar veriyoruz" diyen Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Birileri çocukların eline silah bırakıyor, dağa çıkarıyor. Biz ise çocuklarımıza daha iyi eğitim kurumları, daha iyi eğitim, daha iyi gelecek, daha medeni bir gelecek üniversitesi ile geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. Birileri ayrıştırmak, birileri parçalamak istiyor. Birileri öldürerek kan ve gözyaşından bina veya gelecek inşa etmeye çalışıyor. Biz ise sevgi ile kardeşlik ile imar ederek ihya ederek bu milletin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. İnşallah o fitne fesat üreticileri o ayrıştırıcı ve tuzak kuranlar çukur kazanlar kaybedecek millet kazanacak. Birlikte kazanacak. Ümmet kazanacak. Mazlum ve mağdurlar kazanacak. Bu kardeşlik köprüsünün geleceğe güvenle huzurumuzun artmasına vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim."

Müezzinoğlu, daha sonra iftar programına katılanların istek ve dileklerinin yazıldığı notları alarak cebine koydu.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Bursa İl Teşkilatı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Batman Valisi Ahmet Deniz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Terörü maşa olarak kullanıyorlar"

"Terörü maşa olarak kullanıyorlar"

"Terörü maşa olarak kullanıyorlar"

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.