TEŞEKKÜRLER BAŞKAN MAHÇİÇEK !

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN MAHÇİÇEK !
Gazeteci ve köşe yazarı Bekir Doğan bugün ki yazısında şu konuyu ele aldı;

  Aşk, aşık olmak !

    Aşk öyle bir şey ki : ne yağmur dinler, ne çamur, ne kar – ne buz dinler, nede 48 derece sıcak aşk böyle bir şey mecnunu çöle düşüren bir şey..

    Aşk öyle bir şey ki mesai saati dinlemez, cumartesi ve Pazar dinlemez bu aşk bir başka aşk Maraş aşkı gece gündüz insanı koşturan bir aşk..

    Kahramanmaraş Sevdalısı- Kahramanmaraş aşığı Hanefi Mahçiçek de Pazar – Soğuk-Sıcak dinlemiyor Kahramanmaraş’a hizmet etmek için ekibi ile birlikte gece gündüz koşturuyor..

    Hoş : meyveli ağacı taşlayanlar da oluyor ya !

    Ayağına frangalar vurmaya çalışanlar var biz bunları görüyoruz..

    Çamur at- tutmazsa izi kalır diyenler var biz bunları da görüyoruz..

    Hanefi Mahçiçek başarısını kıskananlar var biz bunları da görüyoruz..

    Onikişubat Belediyesinin hizmetlerine engel olmaya çalışanlar var biz bunları da görüyoruz..

    Güneş balçıkla sıvanmayacağı gibi : Hanefi Bahçiçek hizmetleri de öyle çamur atmakla iftira atarak kapatılacak gibi değil, o durmak yok yola devam diyor..

    Tüm bunlara rağmen Hanefi Mahçiçek ve ekibi gece gündüz çalışarak hizmetlerine devam ediyor.. çünkü onlar Maraş aşağı , aşık mabudundan başkasını görmez ve duymaz yoluna devam eder ki : Hanefi Mahçiçek ve ekibi de öyle yapıyor..

    Bir yandan Milli Eğitim Müdürlüğüne okullar yapıyor..

    Bir yandan: Köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine, parke, çocuk parkları, oyun alanları, bilgi kültür evleri, taziye evi yapıyor..

    Sosyal Belediyecilik te örnek hizmetlere imza atarken, bir yandan da Kahramanmaraş Şehir merkezinde yaşam standartlımızı yükseltmek için mücadele ediyor..

    Ki Kılavuzlu Parkı ve Yürüyüş yolu, bisiklet parkuru Türkiye de bir eşi benzeri olmayan bir hizmet bittiği zaman göreceğiz..

    Selam verme gönül alma, eski komşuluk ilişkileri- mahallenin ağabeyliğini üstlenen Onikişubat Belediyesi Pazar kahvaltısı ile mahalle sakinlerini bir araya getiriyor..

    Bir birine selam vermeyen komşuları : Kahvaltı sofrasında bir araya getirirken, her hafta sonu bir açılışla Kahramanmaraş’ta kendinden söz ettiriyor..

    Hanefi Mahçiçek rüzgarı esiyor.. esmeye devam ediyor..

    Pazar günü Piri Reis Mahallesinde Kahvaltı da mahalle sakinleri ile bir araya geldik..

    Sadece biz mi ? geldik ? : Hayır 65. Hükümet Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak, Milletvekillerimiz İmran Kılıç, Mehmet Uğur Dilipak, İlçe Kaymakamlarımız Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Fırat Görgel, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri , bir araya gelerek gönül bağı kuruldu..

    Vatandaşlara kulak verdim: “Başkan Hanefi Mahçiçek ‘den Allah razı olsun, yolumuzu asfalt yaptı, park yaptı, yüzme havuzu yaptı, kaldırımları yaptı bir mahalleye benzedik bunun üzerine de bu kahvaltı bizleri komşularımızla bir araya getirdi teşekkür ederiz, Teşekkürler Hanefi Başkan ” diyorlar..

    Piri Reis Mahallesi sakinleri : Başkan Hanefi Mahçiçek teşekkür ederiz, deselerde bin kere teşekkür etsek de Mahçiçek’in hakkını ödeşemezler..

    365 gün kullanılacak kapalı yüzme yavuzu , hafta da üç gün bayanlara ve bedava, para vermek yok, gel yüz git.. hijyenik ortamda yüzme hocası eşliğinde yüzmeni öğren yüz sporunu yap git.. böyle bir şey ancak rüyada görüle bilir..

    Çocuklarını yüzmeye getir, kafeterya da beklerken, gazetenin kitabını oku, çayını iç, çocuğun yüzmesini tamamlayıncaya kadar televizyon izle hoş sohbet et sonra al yavrunu evine git..

    Hayal gibi bir şey

    Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt bey ile biraz sohbet ettik, toplam havuz sayımız 8 olacak diğerlerinin inşaatı devam ediyor onları da sırası ile açacağız müjdesini verdi.

    Kılavuzluya yapılan 560 dönümlük dev park, Kılavuzlu Sulama Kanalı etrafına yapılan yürüyüş yolu ve bisiklet pisti..ile Kahramanmaraş’a ayrı bir renk katacak..

    Tüm engellemelere rağmen Onikişubat Belediye Binasının inşaatına başlandı.

     Buda bizi sevindiren bir hadise ki : İnşaallah bir Pazar da onunu açılışını yaparız..

     Bir yıl içinde bitirilmesi planlanan yeni belediye binamızın inşaatı inşallah bittiğinde ilçe halkına çok güzel hizmet verecek ve Kahramanmaraş içinde örnek bir belediye binası olacaktır..

     Çalışana – gece gündüz veya cumartesi Pazar yok her gün iş var her gün çalışma var Hanefi Mahçiçek başkan da çalışıyor ekibi çalışıyor bize düşende onlara bir kere olsun teşekkür etmektir..

     Teşekkürler Hanefi Mahçiçek başkanım diyorum..

      İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.