Tesk Genel Başkanı Palandöken: “Ülke Olarak 101 Gün Sonra Büyük Mutluluk Yaşıyoruz”

Tesk Genel Başkanı Palandöken: “Ülke Olarak 101 Gün Sonra Büyük Mutluluk Yaşıyoruz”
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Musul'da rehin alınan konsolosluk personelinin serbest bırakılmasıyla ülke olarak 101 gün sonra büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

- TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Musul'da rehin alınan konsolosluk personelinin serbest bırakılmasıyla ülke olarak 101 gün sonra büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen baskın sonrası rehin alınan Türk vatandaşlarının başarılı bir operasyonla kurtarılarak Türkiye'ye getirilmesini değerlendiren Palandöken, “Hiç kimsenin burnu kanamadan, çatışma çıkmadan 49 insanımızın kurtarılması büyük bir başarıdır. Operasyonu gerçekleştiren Milli İstihbarat Teşkilatımızın tüm çalışanlarını ve emeği geçenleri kutluyorum. 101 gündür büyük bir sabırla bekleyen rehine yakınlarını sabırlarından dolayı kutluyor ve emeği geçenleri tekrar tekrar kutluyorum. 101 gün gibi uzun bir sürenin ardından serbest bırakılan diplomatik personelin ve ailelerinin salık durumlarının iyi olması da ayrıca sevindiricidir” dedi.

Bu operasyonun Türkiye’nin ne kadar güçlü bir ülke olduğunu gösterdiğini belirten Palandöken, “Başbakan Ahmet Davutoğlu yönetimindeki 62‘inci hükümetimizi başarısından dolayı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.