Tesk Palandöken İle Devam Dedi

Tesk Palandöken İle Devam Dedi
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) 19’uncu Olağan Genel Kurulu’nda Bendevi Palandöken yeniden genel başkan seçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Rixos Grand...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) 19’uncu Olağan Genel Kurulu’nda Bendevi Palandöken yeniden genel başkan seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Rixos Grand Ankara Oteli’nde gerçekleştirilen 19’uncu Olağan Genel Kurul’da yapılan seçimler sonucunda 719 Genel Kurul delegesinden 715 delege oy kullandı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 713 geçerli oydan 531 delegenin oyunu alan Bendevi Palandöken 2’inci kez Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığına seçildi. Rakibi İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ise 182 oy aldı.

Yapılan seçim sonuçlarında Bendevi Palandöken’in listesi şu isimlerden oluştu:

“Mehmet Burhan Aksak (Muş), Fevzi Apaydın (TŞOF), Kazım Barışık (Adana), Musa Çelikkol (Denizli), Alican Ebedinoğlu (Diyarbakır) , Arif Tak (Bursa), Ömer Küsbeoğlu (Gaziantep), Rasim Fırat (Erzurum), Şevket Keskin (Malatya), Hasan Geriter (Manisa), Fazli Yalçındağ (Türkiye Kasaplar Federasyonu), Abdullah Sevimçok (Antalya), Özcan Saraçoğlu (Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu) ve Mustafa Vurucu (Çanakkale)”

Seçimler sonrasında delegelere teşekkür konuşması yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Ocak 2014 tarihinde başlayan esnaf ve sanatkarların seçim maratonunun TESK’in seçimleri ile tamamlandığını söyledi. Bundan sonra dedikodudan çok hizmet üretilmesi ve birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Palandöken, “Hiç kimseye kırgınlığım yoktur. Ben tüm esnaf ve sanatkar teşkilatlarının başkanıyım. Bundan sonra esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına daha çok odaklanarak çözmeye sizden aldığım güç ile daha çok gayret edeceğim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.