Teşkilatlar Arası Diyalog

Teşkilatlar Arası Diyalog
AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, yönetimdeki partililer ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, yönetimdeki partililer ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliğine yönelik referandumda Dulkadiroğlu’ndan en iyi sonucu almak için bir araya gelen iki başkan, ortak bir basın açıklaması yaptı.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 16 Nisan’da Türkiye için yeni bir sayfanın açılacağını belirtti. Debgici, “Bugün MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığımızı ziyaret ediyoruz. Daha önce Mustafa Başkanımla çok kereler bir araya geldik. Çeşitli istişarelerde bulunduk. Bunun neticesinde de ülkemizin 15 Temmuz sürecinden sonraki birlik ve beraberlik sürecinin getirdiği gündem ve şu andaki siyasi gündemi de göz önünde bulundurduğumuz zaman bu istişarelerimizi biraz daha genişleterek yapmanın doğru olacağı kanaatine vardık” dedi.

Daha önce bir araya gelmek istediklerini ancak partilerin yoğun programından dolayı bunun mümkün olmadığını dile getiren AK Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Debgici, şöyle konuştu: “Biz hem AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Yürütme arkadaşlarımızla birlikte MHP İlçe Başkanımız ve teşkilatını ziyaret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için ülkemiz için hayırlı olacak. Elbette özele baktığımızda da Dulkadiroğlu ilçesi için hayırlı olacak. Çünkü her ikimiz de her iki teşkilatımız da özelde Dulkadiroğlu için en küçük noktada ama Kahramanmaraş ve Türkiye için de elimizden geleni hep beraber yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreç siyasete daha farklı alanlarda çeşitli oluşumlar da sağlayacaktır. Ama 16 Nisan’da Türkiye, yeni bir sayfa açacak. Bu umut ve güzellikleri hep beraber yaşayacağız ve göreceğiz. Amacımız da Dulkadiroğlu’nun belli bir potansiyeli var; bunu en üst düzeye çıkarmak. Ortak akılla istişarelerle elimizden gelenin en iyisini yapmak. Ben Başkanım başta olmak üzere tüm MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatına saygılarımı sunuyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bizleri burada ağırladılar. İnşallah biz de en kısa zamanda kendilerini ağırlayacağız.”

AKPINAR: EN İYİ SONUÇ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ise yaptığı açıklamada; Dulkadiroğlu ilçesinden en iyi sonu almak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek şu ifadelere yer verdi: “Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatımıza ziyaretinden dolayı Sayın AK Parti İlçe Başkanımız Ömer Bey’e ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Tabi ki ülkemizde 15 Temmuz’dan sonra bir birlik beraberlik ve Yenikapı ruhu başladı. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey, önce ülkem ve milletim söylemi adı altında bu anayasa değişiklik paketinde ülkesinin ve bekasını düşünerek hareket ederek bu paketin çıkmasında ve oluşmasında ciddi bir çaba sarf etti. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak önümüzdeki yapılacak olan referandum sürecinde en iyi neticeyi kendi ilçemiz olan Dulkadiroğlu’nda alabilmek için kendi imkânlarımızla ve Sayın Genel Başkanımızın belirlemiş olduğu çerçeveler ışığı altında en iyi gayreti gösterip en iyi sonucun ilçemizde alınması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Doğru, Sayın Başkanla görüşmelerimiz olmuştu. İnşallah biz de önümüzdeki günlerde kendilerinin geçmiş olduğu yeni ilçe binasına, hayırlı olsun ziyaretinde de bulunacağız. Tekrardan kendilerine buraya kadar geldikleri için teşkilatlarına, kendilerine ve AK Parti’ye oy veren herkese de çok teşekkür ediyorum.”

Kayanak; Kahramanmaraş'ta bugün gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.