Tevfik Lav Turnuvasında Şampiyon Beşiktaş

Tevfik Lav Turnuvasında Şampiyon Beşiktaş
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu yıl Tevfik Lav adına 4’üncü kez düzenlediği futbol festivali, final maçlarının ardından sona erdi. Final müsabakalarının ardından 2004 doğumlularda Manisa Büyükşeh...

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu yıl Tevfik Lav adına 4’üncü kez düzenlediği futbol festivali, final maçlarının ardından sona erdi. Final müsabakalarının ardından 2004 doğumlularda Manisa Büyükşehir Belediyespor takımını 3-1 mağlup eden Beşiktaş şampiyon olurken, 2005 doğumlularda da yine Bursaspor’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları takdim edildi.

Manisa’nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından Tevfik Lav adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Tevfik Lav Futbol Festivali sona erdi. Turnuvada 2005 finalinde Bursaspor’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş şampiyon oldu. 2004 doğumlularda finale kadar gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Beşiktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor takımını 3-1 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsledi. Turnuvada dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupa ve plaketleri verildi. Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, merhum spor adamı Tevfik Lav’ın ailesi, Büyükşehir Belediyespor Yöneticileri, Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, Eski Süper Lig hakemlerinden Yunus Yıldırım, Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Kulüp Müdürü Alpaslan Kaya, Şehzadeler ve Yunusemre İlçeleri Spor Şube Müdürleri ve altyapı antrenörleri takdim etti. Turnuvanın fair play ödülünü Manisaspor alırken, en iyi gelişim gösteren takımı ödülüne ise Saruhanlı Belediyespor takımı layık görüldü.

Güzel bir turnuvayı geride bıraktıklarını ve Beşiktaş, Bursaspor ve Göztepe gibi önemli takımların alt yapılarına ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz turnuvamıza Beşiktaş ve Bursaspor gibi köklü takımlarımız da katıldı. Büyükşehir Belediyespor olarak altyapıya verdiğimiz önemin karşılığını almaya başladık. Önümüzdeki yıllarda hedefimiz yurtdışından da takımların turnuvamıza katılmasını sağlamaktır. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN BU YIL TEVFİK LAV ADINA 4’ÜNCÜ KEZ DÜZENLEDİĞİ FUTBOL FESTİVALİ, FİNAL MAÇLARININ ARDINDAN SONA ERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.